Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Başkan Çelik Başarısının Sırlarını Anlattı
 CBÜ Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği 1.Meslek Kariyer Günleri programının konuğu Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Fark Çelik oldu. Ticari ve siyasi yaşamıyla ilgili bilgiler aktaran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hayatının dönüm noktalarını üniversite öğrencileriyle paylaştı. İlahiyat fakültesi mezunu olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Ben İlahiyat fakültesinden mezun olmuş bir kardeşinizim. O zaman ki düşüncem okuldan mezun olduktan sonra iyi bir kurumda memur olarak göreve başlamaktı. Ancak 28 Şubat sürecinin mağduru olan biri olarak bu mümkün olmamıştı. Bende hiç pes etmeden yılmadan ticaret hayatına atıldım. Rabbimin de yardımıyla işimiz güzel gidiyordu. Bunun yanında siyasi hayata da atılarak memleketime hizmet etmek istedim buna da bir yandan başladım. O gün belki memur olmak için diretseydim, bugün memur olacak ve burada sizlere hitap etme imkânım olmayacaktı. Ama rabbim bizlere başka şeyler nasip etti ve bugün sizlerin karşısına Şehzadeler Belediye Başkanı olarak çıkıyorum.” dedi.

“İNSANLARIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Bir belediye başkanı olarak en büyük hedefinin insanlarının mutluluğu olduğunu ifade eden Başkan Çelik konuşmasına şöyle devam etti: “Şuan tek hedefim insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bilim adamları bir dönem ciddi bir araştırma içerisine girmişler ve insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu şeyi bulmak adına. Yapılan tüm çalışmaların neticesinde ortaya çıkan tek sonuç insanların mutluluğu oluyor. Bu nedenle bizde insanlarımızın mutluluğu için çalışmalarımızı planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Ben bu göreve gelmeden önce aday adaylığım dönemimde ‘Allah’ım bu belediye başkan adaylığı benim için hayırlıysa bana nasip et, hayırlı değilse nasip etme’ diye dua etmiştim. Rabbimin izniyle genel merkezim tarafından belediye başkan adaylığı tarafıma tevdi edildi. Aday olduğum gün yine aynı duayı etmiştim belediye başkanlığı bana hayırlı olacaksa nasip et diye. Çok şükür seçimlerin ardından halkımızın oyları ile belediye başkanlığı görevine seçildim. Tabi hiçbir başlangıç kolay olmuyor. Belediye başkanı seçildiğim gün her hangi bir belediye binamız yoktu. Geçici olarak kaymakamımız ile aynı binada göreve başladık. Zorlu bir sürecin ardından bu gün belediyemiz tam kadro halkımıza hizmet etmeye devam ediyor.” dedi.

Programın ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Çelik öğrencilerle özçekim yaptı. Fotoğraf çekiminin ardından ilahiyat fakültesinin bahçesinde kurulan kermesin açılışını yapan Başkan Çelik, burada bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel