Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Başkan Akyol mazbatasını aldı

AK Parti'den aday gösterilerek seçimlerde belediye başkanlığını kazanan Akyol, Gördes Adliyesi'ne meclis üyeleriyle beraber giderek seçim müdürlüğünün hazırladığı mazbatasını Hakim Hülye Akkaş Türk'ün elinden aldı. 
Gördes Adliyesinde düzenlenen mazbata törenine AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, MHP İlçe Başkanı Abdülrezak Yonat, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 
Belediye önünde açıklama yapan Belediye Başkanı Akyol, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Gördes’te Cumhur İttifakının adayı olarak bizleri aday göstermesi vesilesi ile başlayan sürecimizde, değerli hemşehrilerimizin destekleri ve teşkilatımızın gayretli çalışması neticesinde bugüne geldik. 2 dönem görev yapmamdan sonra ilçe halkımızın ve Cumhur İttifakın desteği ile tekrar başkanlığa 3'üncü kez seçildim. Bundan sonra her şey Gördes için olacaktır. Sahalardaki çalışmalarımızda neler ifade ettiysek onların arkasında durmak adına, meclis üyesi arkadaşlarımla, teşkilatlarımızla ve ilçe başkanlarımızla hep birlikte Gördes olarak, Allah’ın izniyle bütün projelerimizi hayata geçirmenin gayreti için çalışacak ve gayreti içerisinde olacağız" dedi. 
Yapılan duadan sonra başkan Muhammet Akyol makamına geçerek tebrikleri kabul etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel