Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

BAL 10. Grup’ta haftanın görünümü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’ta 9. hafta maçları sonunda Manisa takımları haftayı 2 galibiyet 2 mağlubiyetle kapattı. 10. Grup Lideri Yunusemre Belediyespor deplasmanda Gazi Mahallesi Spor Kulübünü 2-0 yenerek zirvedeki yerini korudu.

BAL 10. Grup 9. hafta maçlarının ardından Manisa’nın 4 takımı haftayı 2 galibiyet 2 mağlubiyetle kapattı. Lider Yunusemre Belediyespor, Gazi Mahallesi deplasmanında üç puanı iki golle alıp geçen hafta yükseldiği liderliğini sürdürürken, Saruhanlı Belediyespor kendi evinde bir diğer Manisa takımı olan Sanayi Yıldızspor’u 2-1 mağlup etti. BAL’daki bir diğer Manisa takımı olan Salihli Belediyespor ise kendi evinde Aliağa Futbol Kulübüne 2-0 mağlup oldu.

BAL 10. Grup 9. hafta sonunda Yunusemre Belediyespor 20 puanla ilk sıradaki yerini korurken 15 puanlı Sanayi Yıldızspor 5., 14 puandaki Saruhanlı Belediyespor 8., 4 puanlı Salihli Belediyespor ise 14 takımlı ligde 13. sırada yer aldı.

Manisa takımları 4 Aralık Pazar Günü saat 14.00’da ligin 10. hafta mücadelesine çıkacak. Yunusemre Belediyespor Aliağa FK ile, Salihli Belediyespor ise Budaklar Gençlik Spor ile deplasmanda mücadele verecek. Sanayi Yıldızspor Özçamdibispor’u, Saruhanlı Belediyespor ise Gazi Mahallesini kendi evinde ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel