Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Baklacı’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in gelişen mahallelerinden Baklacı Mahallesini besleyen su pompasının artan nüfusla birlikte yetersiz kalan kapasitesini yaklaşık iki katından fazla artırarak mahallenin içe suyu sorununu çözüme kavuşturdu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, büyüyen ve gelişen Manisa’nın alt yapı ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ, Alaşehir ilçesi Baklacı Mahallesinin kurulan üniversite kampüsüyle birlikte artan su ihtiyacını karşılamak için çalışma gerçekleştirerek, mahalleye yeterli suyu temin etti. MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı, daha önce 25 tonluk su basan içme suyu pompasının kapasitesini iki katından fazla yükseltti. Yeni yerleşim olan bölgenin ihtiyacını karşılayamayan eski pompanın yerine, 58 ton kapasitesindeki yeni pompa monte edildi.
“HİZMETLERİMİZ YERİNE ULAŞTIĞI İÇİN MUTLUYUZ”
MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Gürhan Koçi çalışmalarla ilgili olarak, “Baklacı Mahallemiz, yeni kurulan ve Alaşehir’in gelişen mahallelerinden biri. Özellikle üniversite kampüsünün inşa edilmesi ve yeni iş yerlerinin açılmasıyla birlikte, su ihtiyacı da giderek artmış. Bize bu durum iletilir iletilmez çözümü için çalışmalarımızı başlattık. Mahalleye içme suyu pompalayan sistemin ekiplerimiz tarafından değiştirilerek kapasitesinin artırılmasıyla bu sorunu çözüme kavuşturduk. Mahallede yaşayan vatandaşlarımızdan da olumlu geri dönüşler aldıkça, hizmetlerimizin yerine ulaştığını görerek mutlu oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel