Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Ayvacık’a doğaya uygun muhtarlık binası
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ayvacık Mahallesinde yapımı süren Muhtarlık binasında incelemelerde bulundu. Ayvacık Mahallesinin doğayla iç içe bir mahalle olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Ayvacık Mahallemizde doğanın yapısına uygun olarak Sibirya çamından yapılan özel bir malzeme ile muhtarlık binamızı yapıyoruz.” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ayvacık Mahallesinde yapımı devam eden Muhtarlık binasında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’e Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu ve Fen İşleri Müdürü Halit Ocaksev de eşlik etti.
Doğaya uygun inşa ediliyor
Ayvacık Mahallesinin Spil Dağının eteklerinde kurulan doğa ile iç içe bir mahalle olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Ayvacık Mahallemiz konumu itibarı ile doğayla iç içe olan bir mahallemiz. Doğal güzelliği ile birçok hemşehrimizin yaşamak istediği şirin bir mahallemiz. 65 mahallemizde olduğu gibi Ayvacık Mahallemize de tüm hizmetlerimizi götürüyoruz. Mahallemizin bir muhtarlık binası ihtiyacı vardı. Bu konuda bir muhtarlık binası yapılması için çalışma başlattık. Ancak Ayvacık Mahallemiz doğanın ve çamların içerisinde bir mahalle olması nedeni ile burada farklı bir tarzda muhtarlık binası yapılmasının uygun olacağını düşündük bu nedenle doğanın görüntüsünü bozmadan ahşap görünümlü bir muhtarlık binası yapımına başladık. Büyük ölçüde tamamlanmış olan muhtarlık binamızın dış cephesinde her türlü doğa şartlarına dayanıklı bir malzeme olan Sibirya çamında yapılan kaplama malzemesiz kullandık. Buda muhtarlık binasına ayrı bir güzellik katmış oldu. İçerisinde iki tane tuvaleti, muhtarlık odası ve önünde güzel bir terası olan bu muhtarlık binamız tamamlandığında doğaya uygun olarak inşa edilmiş bir yapı olacak. Ayvacık Mahalle Muhtarlık binamızın toplam maliyeti 60 bin TL’dir. Adeta kanserin ilacı olan Ayvacık Mahallemiz bu yatırım ile birlikte güzel bir muhtarlık binasına kavuşmuş olacak. Bu eserin yapımında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel