Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Atıl alan yeşil alana dönüştü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekstilciler Sitesi içerisinde yer alan 5774 Sokak’ta peyzaj uygulamasını tamamladı. Atıl ve bakımsız bir durumda olan alanda 150’den fazla ağaç diken ve çim ekimi yapan Büyükşehir Belediyesi, mevcut alana güzel bir görünüm kazandırdı.

Kent estetiğine yönelik çalışmaları hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Tekstilciler Sitesi içerisinde yer alan 5774 Sokakta başlattığı peyzaj uygulamasını tamamladı. Mevcut alanda yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi verdi

Mevcut alanda yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Yaklaşık 6 bin metrekarelik mevcut alanda moloz ve çöp yığınları vardı. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler üzerine molozları kaldırdık. Ardından bahçe toprağımızı attık. Daha sonra, mevcut alanda 150’den fazla ağaç diktik. Çim ekimiyle birlikte çalışmamızı tamamlıyoruz. Öte yandan yapılan peyzaj uygulamasıyla ilgili vatandaşlarımızındın gelen güzel tepkiler bizleri mutlu ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel