Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Atıksu arıtma tesisindeki çalışmalara yakın takip
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Manisa merkezde inşa ettiği atıksu arıtma tesisinde zemin iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda tesiste devam eden çalışmalar, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy tarafından incelendi.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Manisa merkezde inşa ettiği modern atıksu arıtma tesisinde zemin iyileştirme çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Manisa’nın geleceği için atılan bu adımdaki ilerlemeleri görmek için MASKİ Genel Müdür Yarımcısı Şehnaz Başaran, İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ile birlikte tesisi ziyaret etti. Özsoy ve Başaran’a ziyaretlerinde Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Erdal Nohutçu ve kontrol mühendisleri eşlik etti. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı bölümlerde dozerlerle tesisin inşa edileceği alan düzeltilmeye başlandı. İlerlemelerle ilgili tesiste yüklenici firma ile bir değerlendirme toplantısı da yapıldı.
"Çalışmalarımız hızla devam ediyor"
Tesiste yapılan çalışmaları İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ile birlikte inceleyen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, tesisin sağlam bir zemin üstünde yükselmesi için çalıştıklarını ifade etti. Başaran, “Tesisimizde jet grout dediğimiz, yerin altına kolonlar oluşturarak yaptığımız zemin iyileştirme çalışmaları devam etmekte. Bu çalışmaların bittiği noktalarda iş makineleriyle zeminin tesviyesi yapılıyor. İlbank İzmir Bölge Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirdiğimiz tesis, Manisa merkezin atıksu sorununu ortadan kaldıracak. Gelecek nesillere daha temiz bir gelecek bırakmak için Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak üzerimize düşenin fazlasını yapmak gayesindeyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel