Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Antrenör İsmail Canıtez’e milli görev

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un judo antrenörü İsmail Canıtez milli takıma davet edildi. Canıtez, 26 Şubat-8 Mart tarihleri arasında Antalya’da Uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası ve hazırlık kampında Milli Takım çatısı altında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil edecek.

Başarılı sporcularını Milli Takım’a gönderen Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu kez antrenör düzeyinde davet aldı. Yeşil-beyazlı kulübün başarılı judo antrenörü İsmail Canıtez, 26 Şubat-08 Mart tarihleri arasında Antalya’da Avrupa Judo Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası ve Hazırlık Kampında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil edecek. Canıtez’in Judo Milli Takım antrenörü olarak davet edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, Canıtez’e başarı dileklerinde bulundu. Uluslararası turnuvalarda sporcularının milli takım forması altında mücadele ettiğini hatırlatan Memiş, “Bu kez antrenörümüzün davet edilmesi bizleri gururlandırdı. Futbol ve voleybolun yanı sıra judoda da önemli başarılara imza atan kulübümüz bundan sonra da bu çizgisini devam ettirecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel