Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Anne-çocuk Aynı Salıncakta Eğlenecek
Yaptığı Sosyal projeler ile Şehzadeler halkının takdirini toplayan Şehzadeler Belediyesi, Manisa’da bir ilki daha hayata geçirdi. Şehzadeler’deki parklara anne-çocuk salıncağı montajına başlayan Şehzadeler Belediyesi vatandaştan tam not aldı. Şehzadeler’de yaşayan herkesin mutluluğu için çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa’ da ilk olarak başlattığımız anne-çocuk salıncak projemiz Şehzadeler’imize hayırlı olsun” dedi.
Yaptığı sosyal içerikli projeler ile vatandaşların büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi Manisa’da bir ilke daha imza attı. Manisa’da ilk olarak engelsiz parkları hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi, yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Çocukların aileleri ile birlikte güven içinde kullanabilecekleri anne-çocuk salıncakları parklara monte edilmeye başlandı.
Birçok kişinin daha önce sadece sosyal medyada gördüğü projeyi Manisa halkının hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler ilçemize yepyeni bir hizmet kazandırdık. Vatandaşlarımız sosyal medya üzerinde gördüğü, annelerin çocukları ile birlikte sallanabildiği salıncaklar vardı. Şehzadeler Belediyesi olarak bizde bu salıncakları parklarımıza monte etmeye başladık. Artık Şehzadeler’de anneler çocukları ile birlikte salıncaklara binebilecekler. Burada hem çocuklarımız ile görüştük, hem ailelerimiz ile görüştük. Olumlu tepkiler aldık çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Özellikle küçük çocuklarımız, anneleri, ablaları ve babaları ile birlikte güven içerisinde sallanabilecekler. Çocuklar ve aileleri aynı anda bir mutluluk yaşamış olacaklar. İlk etapta 3 parkta montajını yapmış olduğumuz bu salıncaklarımızdan Şehzadeler’de toplamda 20 parka anne-çocuk salıncağı montajını yapacağız. Şehzadeler’de yaşayan herkesin mutluluğu için çalışıyoruz. Bu yeni projemiz Şehzadeler’imiz için hayırlı olsun” dedi.
Çocukları ile birlikte parka gelen aileler yapılan hizmet nedeni ile Başkan Çelik’e teşekkür ederek memnuniyetlerini iletti. Anne-çocuk salıncaklarının ilk etapta Fatih Parkı ve Kuşlubahçe Mahallesinden montajına başlandığını ifade eden Başkan Çelik, uygun olan parklarda montaja devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel