Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Anadolubank’tan Eğitime Destek
Anadolubank Sarıgöl Şubesi tarafından Sarıgöl Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu’na bilgisayar desteği verdi.
Sarıgöl Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu’na Sarıgöl Anadolubank Şubesi tarafından bağışlanan beş bilgisayar için tören düzenlendi. Törene Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Bozkurt, Sarıgöl Anandolubank Şube Müdürü İzzet Işık, Alaşehir Anadolubank Şube Müdürü Cahit Akın, Anadolubank Tarım Bölüm Başkanı İlhan Küçükahmetler, TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu üyesi Davut Urgancı, öğretmenler, veliler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ayten, "Okulumuza bağışlanan bilgisayarlar ile öğrencilerimiz daha iyi çalışma imkanı bulacaklar. Bu nedenle bağışta bulunanlara teşekkür ederim." dedi.
Anadolubank Tarım Bölümü Başkanı İlhan Küçükahmetler yaptığı açıklamada, "Anadolubank olarak sadece tarıma dayalı destekler vermiyoruz. Eğitime de katkı sağlamaktayız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek vermekteyiz. İlk etapta beş bilgisayar verdik. Kısa zaman sonra aynı okulumuza ek olarak beş bilgisayar, iki klima, koltuklar, masalar ve eğitim araçlarına göndereceğimizin sözünü veriyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel