Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

‘Anadolu Ateşi’ Manisa’da yanacak
Kurulduğu 1999 yılından bu yana 98 ülke, 293 şehirde 4 bin 760 canlı performans sergileyen ve 40 milyon kişi tarafından izlenen Anadolu Ateşi Manisa’nın Akhisar ilçesinde izleyicilerle buluşacak.
Nefes kesen performanslarıyla büyüleyen Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Manisa’nın Akhisar İlçesinde seyircileriyle buluşuyor.
SNS Organizasyon Şirketi tarafından düzenlenen Anadolu Ateşi 15. Yıl Özel Gösterimi 6 Ekim Perşembe günü saat: 21.00’da Akhisar Amfi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilecek. Turne Kapsamında 6 Ekim’de Akhisar Amfi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilecek gösteriye Manisalıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
1999 yılından beri 98 ülke, 293 şehirde gerçekleştirdiği 4 bin 760 canlı performans ile 40 milyon izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi, 15. yıl etkinlikleri çerçevesinde daha geniş bir kadro ile 3 kuşak bir arada muhteşem bir sahne performansıyla Manisalılarla buluşacak.
Akhisar Amfi Tiyatroda Perşembe akşam 21.00’de gerçekleştirilecek gösterinin ücretlerinin ise 1. Kategori: 67.00 TL, 2. Kategori ise 56.00 TL olarak açıklandı.
Biletler, Akhisar Kültür Kitabevi (Tahir Ün Caddesi) , Evran Plak ( Manisa) ile Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe Anadolu Ateşi’nden alınabilecek.
SNS Organizasyon Şirketi tarafından yapılan açıklamada etkinliğin belirtilen saatte başlayacağını ve profesyonel kayıt cihazlarının salona alınmayacağı açıklarken, organizasyon şirketi katılım şeklini uygun görmediği kişilerin bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahip olduğu bildirildi. Kayıp biletler için ise herhangi bir işlem yapılmayacağı da açıklamada ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel