Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Amerikan Iphone'una Karşı Manisalı Vestel

‘’Ülkemizdeki döviz artışının suni bir artış olduğu, normal piyasa dinamikleriyle uyumsuz olduğu hem milletimiz, hemde tüm dünya tarafından anlaşılmıştır. Milletimizin, Devletinin yanında olduğu, ülkemize karşı oynanan oyunun herkes tarafından görüldüğü son günlerde daha net anlaşılmaktadır.

‘’BİR ÜLKENİN EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNDEKİ EN BÜYÜK KAYNAĞI ÜRETİMİDİR’’

Bundan sonra milletimizin, ülkemizin ekonomik özgürlüğü için birbirine  kenetlenip imkanlarını seferber etme zamanıdır. Bir ülkenin ekonomik özgürlüğündeki en büyük kaynağı üretimidir, sanayisidir, ihracatlarıdır. Bu nedenle üretim ve ihracat yapan firmalarımız ülkemizin ekonomik özgürlüğünde önemli rol oynamaktadır. Sanayimiz, ihracatımız ne kadar güçlü olursa ülkemizin ekonomik refahı bir o kadar güçlü olacaktır.

‘’ YERLİ MALI CEP TELEFONUMUZU KULLANIN’’

Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız  yaptığı açıklamada üretimin ve  ihracatın önemini, Amerikan malı Iphone marka telefon kullanılmamasını,bunun yerine Vestel  Venüs marka yerli malı cep telefonumuzun kullanımının önemini vurgulamıştır.

Bende ülkemizin ihracat noktasında en güçlü şehirlerinden biri olan Manisa ilinin, Milliyetçi hareket partisi il başkanı olarak şunları söylüyorum ve ülkemizde olan suni ekonomik krizden çıkma noktasında görüşlerimi paylaşıyorum.

Ülkemizin kalkınmasında ihracat en önemli unsurlardan birisidir ve  Türkiye’nin ihracattaki en güçlü firmalarının başında  Manisa’lı Vestel gelmektedir.

‘’VESTEL FİRMASI’NDAN GURUR DUYUYORUZ’’

Vestel firmasının şehrimizde olmasından memnuniyet ve gurur duyuyoruz. İşçisinden, Genel Müdürüne Manisa’nın evlatlarının üretttiği cep telefonunu  tercih etmeyeceğiz de Amerikan malı ürünü mü  tercih edeceğiz? Bünyesinde 16.000 kişiyi çalıştıran Manisa ekonomisine katkı sunan,Manisa’nın  evlatlarına fırsatlar yaratan Manisalı Vestel’e sahip çıkmayacağız da Amerikalı Iphone a mı sahip çıkacağız? Elbette tercihimiz her zaman yerli malı ürünler olmalıdır. Bu ülkenin evlatları Çanakkale de üzüm hoşafı yiyerek savaş kazanmasını da bilir. Teknoloji de öncü olmayı da bilir. Yeterki biz onlara güvenelim, sahip çıkalım.

Bizler bu ülkenin evlatları olarak Ülkemize katma değer sağlayan her yerli firmaya, o firmaların ürünlerine bu zor günlerde daha çok sahip çıkacağız ve tercih noktasında öncelikli olarak ülkemizde üretilen yerli malı ürünlerini tercih edeceğiz.  Yerli malını tercih etmek bu firmaları daha güçlü kılacak dünya liglerinde daha iyi yerlere taşıyacak, ardından bu firmalar ihracat yapacak ve ülkemizin refah seviyesini çok daha güçlü hale getirecektir...’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel