Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Alaşehirli minikler doğruluğun önemini öğrendiler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde eğitim gören miniklere masal okuma etkinliği düzenlendi. Çocuklara, ‘Pinokyo’ masalı okundu ve canlandırıldı.

Çocukların gelişimini küçük yaştan itibaren önemseyen ve bu doğrultuda etkinlikler düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi bu doğrultuda, Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde masal okuma etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Müge Erin ve Okul öncesi Öğretmeni Buse Erel eğitim gören minik öğrencilere, ‘Pinokyo’ adlı masal okundu ve canlandırıldı. Çocuklar, dürüstlük, doğruluk, yalan söylememek ve büyüklerin sözlerini dinlemenin önemini öğrendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel