Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi

Alaşehir’in Altyapısı Sil Baştan Yenileniyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir’de toplam 62 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor.
MASKİ, Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirdiği proje kapsamında ilçenin 35 bin 500 metrelik içme suyu ve 26 bin 444 metrelik kanalizasyon hattının tamamını yeniliyor. İlçedeki çalışmalar Dağhacıyusufmahallesi ile başladı. Mahallenin 16 bin 100 metrelik içme suyu şebeke hattı MASKİ tarafından yenilenecek. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ilçede gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Koç, “95 mahalle projemiz kapsamında Alaşehir’deki çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. İlçemizin hem içme suyu hem de kanalizasyon şebeke hatlarını yeniliyoruz. Dağhacıyusuf’tan sonra, Hacıaliler, Matarlı, Şahyar ve Yeniköy mahallelerinde de çalışma gerçekleştireceğiz. Projemizle mahallelerimizi sağlıklı alt yapıya kavuşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel