Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Alaşehir’de dere yatağına yaya kaldırımı
Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’ni ikiye ayıran dere yatağına istinat duvarı örülmesinin ardından yine mahallede bulunan Cumhuriyet İlköğretim okulunun da bulunduğu yol güzergâhına yaya kaldırımı yapıldı.
Alaşehir Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi’ni ikiye ayıran dere yatağına istinat duvarı örüldü. Duvarın örülmesiyle birlikte mahalle yanında bulunan Cumhuriyet İlköğretim okulunun da bulunduğu yol güzergâhına yaya kaldırımı yapıldı. Özellikle okul güzergahında bulunan yerde yapılan çalışmalar sayesinde çocuklar artık okullarına rahatlıkla gidebilecek. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemizin en büyük nüfusuna sahip mahallemiz olan İstasyon mahallesindeki dere yatağını istinat duvarını perde betonla kapladık yine aynı dere yatağı üzerinde kaldırım betonumuzu da döktük. Kaldırım betonunun kurumasının ardından küçük çocuklarımızın dere yatağına düşmemeleri için pergule sistemli korkuluklarımızı da monte edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel