Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Jandarma ekipleri Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ak parti

Alaşehir’de 2 Kilometrelik Asfalt Çalışması
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Şeyh Sinan Mahallesi’ndeki Ali Koç Caddesi’nde 2 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Şeyh Sinan Mahallesi’ndeki Ali Koç Caddesi’nde 2 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaptı. Okul ve hastaneden dolayı Alaşehirlilerin yoğun olarak kullandığı yolda sıcak asfalt uygulamasının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. Caddede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisa’nın 17 ilçesine ayrım gözetmeden hizmetler götürüyoruz. 2015 yılı asfalt programından kalan ve 2016 yılında yapılacak çalışmalarla birlikte Manisa, dönüşmeye ve gelişmeye devam edecek” diye konuştu.
BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR
Yapılan çalışma için teşekkür eden Şeyh Sinan Mahallesi sakini Önder İşlek, “30 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Yolumuz bozuktu. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban yolumuzu yaptılar. Çok memnun olduk ve devamını diliyoruz” dedi. Şeyh Sinan Mahallesi sakini Mehmet Beşikkaya ise, “Büyükşehir Belediyesi’nden Allah bin kere razı olsun. Buradan at arabası geçemiyordu. Allah’a şükürler olsun ki bu yolu yaptılar” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel