Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Alaşehir Kongresinin 102. yılı anısına ’Kitap Fuarı’ açıldı

Alaşehir Kongresi’nin 102. yılı anısına Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda ’Kitap Fuarı’ açıldı.

Alaşehir Kongresinin 102. yılı anısına gerçekleştirilen Kitap Fuarının açılışına Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kitap Fuarı 16-28 Ağustos tarihleri arasında, her gün saat 10.00 ile 23.00 saatleri arasında açık olacak.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Okuyan insan, düşünen, yorumlayan ve fikir üretebilen insandır. Ancak bunları yapabilmek için de kitap okumak gerekir. Ne yazık ki günümüzde her gün kitap okuma oranımız azalmaktadır. Vatandaşlarımızı çocukluk çağlarından başlayarak, en yaşlı gruplara kadar okumaya teşvik etmek için, Alaşehir Kongresi’nin 102. yılı anısına kitap fuarı açtık. İki hafta süreyle açık kalacak olan kitap fuarına tüm vatandaşlarımız bekliyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın, okuma, düşünme, yorumlama ve fikirlerini anlatabilmeleri için, okumalarını sağlamak. Anne ve babaları çocuklarını mutlaka fuara getirmelerini istiyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel