Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Alaşehir Belediyesi’nden Rahatlatan Yol Çalışması
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe jandarma komutanlığı nizamiye girişi ile Barış Manço Parkı arasında kalan eski basketbol sahasını
bulunduğu yerden kaldırıp, trafiğe kapalı olan caddeyi yola bağladı
Alaşehir Belediyesi, ilçe içerisinde trafiğin akışını rahatlatmak amacıyla yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla harekete geçen Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe jandarma komutanlığı nizamiye girişi ile Barış Manço Parkı arasındaki caddeyi, yola bağladı. Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “İlçe Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı nizamiye kapısı ve Barış Manço Parkı arasındaki basket sahasının bulunduğu kör noktayı kaldırdık, Basket sahası iki yolu trafiğe kapatan kör nokta idi, şimdi ise sahayı kaldırıp yeşil alanlı peyzaj düzenlemesi ve yol altyapı çalışmalarını bitirip asfalt kaplaması ile iki yolu birbirine bağladık. Yolun trafiğe açılmasıyla birlikte kaldırım bordürlerini de boyadık.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel