Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Alaşehir Belediyesi’nden Çiftçilere Bilgilendirme
Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ilçenin köyden mahalleye dönüşen mahallelerinde çiftçilere tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Emin Dikici, Ziraat Mühendisi Furkan Daş, Veteriner Hekim Hüseyin Somuncu, Çevre Mühendisi Ali Cesur ve Ziraat Teknikeri Akif Umut Türk, Muhtarlardan Sorumlu Müdür Ziya Demirel ile birlikte köy tüzel kişiliğini yitiren yeni mahallelerden Türkmen Mahallesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda köy tüzel kişiliğini yitiren yeni mahallelerde köy yaşamından, kent yaşamına geçişte uyum sağlanması konuları ve yerleşim alanlarında hayvancılığın yapılamayacağı konularında vatandaşlar bilgilendiriliyor.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kırsal alanlardaki vatandaşlara yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel