Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Akhisar’ın Modern Minibüsleri Tanıtıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Şube Müdürü Doğan Ensivri, Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan’ı ziyaret etti. Minibüsle ziyarete giden Ensivri, Halil İbrahim Doğan’a ilçeye gönderilen yeni minibüsleri tanıttı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda yaptığı hamlelerle vatandaşların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların modern, konforlu ve güvenli yolculuk yapması amacıyla geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan engelli dostu Karsan Jest marka minibüsler, ilçelerde seferlerine başladı. Akhisar Koordinasyon Şube Müdürü Doğan Ensivri ve Ulaşım Sorumlusu Mustafa Çetin, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan’ı ziyaret etti.
ENGELLİ VE ÇEVRE DOSTU
Doğan’ı makamında ziyaret eden ve araçlar hakkında bilgiler veren Şube Müdürü Doğan Ensivri, “Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye gönderilen 2 minibüsle beraber Akhisar’da toplam 13 aracımız oldu. Akhisarlı vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmesi adına Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Engelli ve çevre dostu yeni minibüsler Seyirdim hattı ve Hanpaşa hattına verildi” diye konuştu.
ODA BAŞKANINDAN ÖVGÜ
Araçları inceleyen Halil İbrahim Doğan, “Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden dolayı tebrik ediyorum. Aracın engelli ve çevre dostu olmasını çok önemli buluyorum. Akhisarlı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel