Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Akhisar Mezarlıkları Bakıma Alındı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Akhisar mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçe merkezinde bulunan 3 mezarlık ve 7 mahalle mezarlığında tamamlanan çalışmalar önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde devam edecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde mezarlıklardaki çalışmalarını sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Akhisar ilçe merkezinde bulunan Yenişehir, Reşat Bey ve Su yolu mezarlıkları ile Süleymanlı, Medar, Ballıca, Mecidiye, Akselendi, Kayalıoğlu, Beyoba ve Zeytinliova mahallelerinde bulunan mezarlıklarda bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Mezarlıkların manevi duygulara yakışır hale gelmesi amacıyla çalışmalar yapıldığını ifade eden Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, “Vatandaşlarımızın mezarlıkları ziyarete geldikleri ebedi istirahatgahlarımızı temiz görebilmeleri amacıyla ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Akhisar ilçemizde bulunan diğer mahallelerimizin de bakıma ihtiyacı olan mezarlıklarında çalışmalar gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel