Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

AK Parti’li Aydemir Sarıgöl’de ’evet’i anlattı

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili olarak, "Sandıkta ’evet’ de verseniz, ’hayır’ da verseniz kardeşimizsiniz" dedi.

AK Parti’li Uğur Aydemir, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde ilçe teşkilatının kahvaltı programına katıldı. Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal ve Gençlik Kolları Başkanı Uğur Çiçek tarafından parti lokalinde karşılanan Uğur Aydemir, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Aydemir, "Sandıkta ’evet’ de verseniz, ’hayır’ da verseniz kardeşimizsiniz. Ancak bir kısım hayırcılar var ki, onları da sayalım. PKK terör örgütü ’hayır’ diyor, DEAŞ, ’hayır’ diyor, FETÖ ’hayır’ diyor, bir de yurt dışında ’hayır’ diyen ülkeler var, Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, İsviçre ’hayır’ diyor, Avrupa Birliği ’hayır’ diyor. Mademki bu ülkede yaşıyoruz hepimiz kardeşiz bu nedenle bizler referanduma karşı her türlü sorulara açığız" dedi.

Eski hükümetlerden bahseden Aydemir, konuşmasına şöyle devam etti: "Eskiden vergiler toplanırdı. Bu toplanan vergilerin yüzde 86’sı faizlere giderdi. Düşünün 100 TL’in 86 TL’sı faizlere gitmekteydi. Geriye 14 TL kalıyordu. Bununla memurların maaşlarına mı vereceksiniz, bölünmüş yollara mı yapacaksınız, barajlar ,yatırımları, okullara, hastaneleri mi yapacaksınız? Şimdi ise köprüler, bölünmüş yollar yapılıyor, asma köprüler yapılıyor, boğazın altından tüneller geçirdik. İMF’ye borç verecek kadar ilerledik. Eskiden hükumetler 16 ay süreliydi. 16 ayda bir seçime giden bir ülkede istikrar olur mu? Bakınız bugüne kadar 65 hükumet kuruldu.10 hükumetin ömrü 10 ay olmuştur. Bu yüzden 16 Nisan’da istikrar için ’evet’ demeliyiz ’’dedi.

Anahtar Kelimeler:
AydemirUğur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel