Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

AK Parti’li Aydemir öğrencilerle voleybol oynadı

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, referandum çalışmalarının yorgunluğunu öğrencilerle oynadığı voleybol maçıyla üzerinden attı.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin kız ve erkek öğrenci yurtlarında inceleme yaptıktan sonra, okulun bahçesinde voleybol oynayan öğrencileri arasına girerek maça katıldı.

Öğrencileri gördüğünde kendi öğrencilik yıllarını hatırladığını kaydeden Aydemir, "Öğrencilik yıllarımı hatırladım. Ben de voleybol oynardım. Çocuklarımızın voleybol oynadığını görünce iştirak ettim. Gerçekten referandum yorgunluğumu üzerimden attım. Spor yapmak gerçekten dinlendiriyor." dedi.

Uğur Aydemir’in öğrencilerle oynadığı voleybol maçını izleyen partililer ise maç sonunda hem öğrencileri hem de vekili alkışladı.

Anahtar Kelimeler:
AydemirUğur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel