Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

AK Kadınlardan Ziyaret
 Hastanedeki doktorlarla ilgili bilgi alan AK Parti kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Vahit Demir’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Başhekim Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hastanemizin ve bizlere yapılan ziyaretler memnuniyet verici. Herkesi sağlık açısından bilgilendirmek bizim görevimiz. Sağlık alanında son yıllarda yaşanan değişikliklere Devlet Hastanesi olarak uyum sağlıyoruz. Bu değişimlerden biri olan da evde muayene dönemi. Hastanemize gelemeyen hastalarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz ve muayenelerini gerçekleştiriyoruz. Bu sayı her geçen gün artıyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel