Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Ahmetli’deki Çalışmalara Yakın Takip
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Ahmetli’de 95 mahalle projesi kapsamında yapılan çalışmaları denetledi.
MASKİ ekipleri, 95 mahalle projesi kapsamında Ahmetli’de bulunan Karaköy ve Yaraşlı’da hem içme suyu hem de kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarını bitirdi. Dereköy’de ise kanalizasyon çalışmaları sonlandırılırken, içme suyu hattı döşeme çalışmaları devam ediyor. İlçede yapılan çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İçmesuyu Daire Başkan Vekili Abdurrahman Karataş, Kanalizasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Serkan Emir ve MASKİ bünyesinde görev yapan mühendislerle birlikte inceledi. Nohutçu, aynı zamanda mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşlarla sohbet etti.
VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Ahmetli’ye gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili verdiği bilgide şunları söyledi:
“MASKİ olarak vatandaşlarımızın rahatı için çalışıyoruz. Ekiplerimizin yoğun tempodaki mesaisiyle Ahmetli ilçemizdeki altyapı çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de bu çalışmalara büyük önem veriyor. Yaptığımız bu ziyaretlerde aynı zamanda vatandaşlarımızla da sohbet etme fırsatı buluyoruz. Onlarda bu çalışmalardan memnun olduklarını dile getiriyor. Bunları duymak da bizi çok mutlu ediyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel