Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Ahmet Bayram, Darıca Maratonunda yaş kategorisinde ikinci oldu
5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Ahmet Bayram, elde ettiği başarı ile Manisalıların gurur kaynağı oldu. 21 kilometrelik zorlu parkurda Bayram, yüzlerce sporcuyu geride bırakarak, maratonu yaş kategorisinde 2’nci, genel klasmanda da 16’ncı sırada tamamladı.
5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu 11 ülkeden 1253 atletin katılımıyla gerçekleşti. 21 kilometrelik parkurda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Ahmet Bayram önemli bir başarıya daha imza attı. Dünyaca ünlü rekortmen atletlerinde yarıştığı maratonu 1 saat 17 dakikalık dereceyle tamamlayan Bayram, bu sonuçla yaş kategorisinde 2’nci, genel klasmanda da 16’ncı sırada yer aldı. Farkını bir kez daha ortaya koyan Bayram, elde ettiği başarı ile Manisalıların gururu oldu.
Hedef Avrasya Maratonu
Yarışın ardından buruk bir sevinç yaşayan Bayram, “Zorlu parkurun son 3 kilometresinde ayak bileğimde oluşan sakatlık sonucu, birinciliği kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Manisa’mıza birincilik kupasını armağan etmek isterdim. İnşallah Avrasya Maratonu’nda şehrimize birincilik kupasıyla döneceğim” ifadelerinde bulundu.
“Bayram bizleri gururlandırdı”
Kazanılan başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Atletizm branşında kulübümüzü başarıyla temsil eden Ahmet Bayram’ı tebrik ediyorum. Madalya avcısı sporcumuz bir kez daha bizleri gururlandırarak, dünyaca ünlü rekortmenlerinde katıldığı yarışı yaş kategorisinde 2. sırada tamamladı. Bu anlamda sporcumuz Bayram’ı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyelerimiz adına bir kez daha kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel