Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

82'lik Elif Nine'nin isteğini Özdağ yerine getirdi
 4 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonrasında yürüme yeteneğini kaybeden ve hareket etmekte büyük zorluk yaşayan 82 yaşındaki Elif Karabıyık’ın tekerlekli sandalye isteğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ yerine getirdi. Yaşlı kadını Manisa Şehzadeler İlçesine bağlı Sancaklı İğdecik Mahallesinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyesini teslim eden Özdağ başta Elif Nine’nin olmak üzere çevredekilerin takdirini, teşekkürünü ve hayır duasını aldı. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Karabıyık’ın mutluğu gözlerinden okunurken konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ “Yaşlılar yaşayan birer canlı tarih olduğu gibi aynı zamanda başımızın tacı. Onlar için ne yapsak az. Elif Teyzemizin geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı 4 yıl yürüyemediğini ve tekerlekli sandalye istediği bilgisi tarafımıza ulaşır ulaşmaz bu isteğini tedarik etme yoluna gittik ve bugünde bu isteği yerine getirdik” dedi.

Emeklilerin ve yaşlıların haklarının daha da iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesi yönünde önemli uygulamaları hayata geçirdiklerini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “İster işçi, memur, çiftçi ve her kesimden vatandaşımızın refah seviyesi daha yüksek yaşam standartlarında yaşaması konusunda önemli gayretlerimiz devam ediyor. Buna emeklilerimiz ve yaşlılarımız da dahil. Bu aşamada memurlara yılda bin 200 lira ilave emekli maaşı verilmesi konusu toplu sözleşme sürecinde karar verilmiş ve uygulamaya konulmuştu. Yine önemli kazanımlardan biri de 65 yaş üzerindeki eli öpülesi büyüklerimizle ilgiliydi. 10 müjde arasında yer alan uygulamaya göre 65 yaşın üzerinde olup maaş almaya hak kazanmış bütün yaşlılar kimin yanında yaşarsa yaşasın maaşını alabilecek. 65 yaş maaşı alan yaşlıların maaşlarında hiçbir kesinti, duraksama olmayacak. Bununla ilgili kanun değişikliğini yapılacak, yaşlıların sorunu çözülecek. Her şey daha zengin bir Türkiye için” ifadesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel