Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

25 Yıllık Hatta Sorun Giderildi, Sıra Kalıcı Çözümde
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın İnönü Mahallesi 224 Sokak’ta meydana gelen ana boru patlağındaki arızayı giderdi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, 25 yıldır kullanılan asbest borularda yaşanan patlak sonrası, kalıcı çözüm üretmek adına proje hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın İnönü Mahallesinde yaşanan ana boru arızasını yoğun bir çalışma ile çözüme kavuşturdu. Dün akşam saatlerinde başlatılan ve seri bir şekilde ilerletilen çalışmalarla arıza yaşanan ana boru hattındaki patlak kontrol altına alındı. İlçede tüm MASKİ ekiplerinin teyakkuza geçerek başlattığı çalışmanın tamamlanmasıyla mahalleye yeniden su verildi. 25 yıl önce döşenmiş olan hatta yaşanan arıza sonrası, sorunu çözüme kavuşturmak adına çalışmalar da hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü ilçenin altyapısına kalıcı çözüm üretmek için proje çalışmalarına başladı. Bu tür arızalarla bir daha karşılaşmamak ve Akhisarlı vatandaşların susuz kalmaması için yapılacak proje sayesinde, öncelikli olarak İnönü mahallesinin altyapı sorunu ortadan kaldırılacak.
25 yıl önce döşenmiş eski hatta yaşanan arızayı gideren MASKİ ekipleri, vatandaşların sıkıntılarıyla da yakından ilgilendi. Arızanın yaşandığı sokakta dükkanları ve malları zarar gören esnafın zararının karşılanması için tespitler yapıldı. İçme Suyu Daire Başkanlığı İnşaat Şube Müdür Vekili Eyüp Serhan Güven, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ Sorumlusu Fatih Tuncer de çalışmaları yakından takip etti.
25 YILLIK SORUNU MASKİ ÇÖZÜYOR
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Akhisar’ın İnönü Mahallesinde 25 yıldır kullanılan asbest borularda yaşanan patlak sonrası kalıcı çözüm üretmek adına proje hazırlıklarına başladıklarını söyleyerek, “İnönü Mahallesinde yaşanan sorunu çözüme kavuşturmak için Plan Proje Dairesi Başkanlığımız ile birlikte çalışma başlattık. Akhisar’da bir daha aynı sıkıntıların yaşanmaması için bir proje hazırlıyoruz. Öncelikli olarak İnönü mahallemizde bulunan hattaki sorunu ortadan kaldıracağız. İdare olarak geçici değil, kalıcı çözümler için çalışıyoruz. Yeni projemizle 25 yıl önce döşenmiş asbest boruları değiştireceğiz. Bu sayede vatandaşlarımız sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Çalışmalarımız kısa bir süre sonra başlayacak” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel