Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

13 Yaşındaki Hatice Nur Yavuz Toprağa Verildi
 Kırkağaç ilçesinde, önceki gün trafik kazasında yaşamını yitiren 13 yaşındaki Hatice Nur Yavuz için Karaosmanoğlu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, Yavuz’un cenazesine sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de katıldı. Cenazeye katılan anne Ayten Yavuz ise ayakta durmakta güçlük çekti. Hatice Nur Yavuz, Karaosmanoğlu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı.

Kırkağaç ilçesindeki Ihlamur Evleri Kavşağında meydana gelen feci kazada, 13 yaşındaki Hatice Nur Yavuz hayatını kaybetmiş, 6 kişi de yaralanmıştı. Öte yandan, aynı kazada ağır yaralanan baba Önder Yavuz’un ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel