Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

1. PTT Kupası
Manisa Büyükşehir Belediyespor, İstanbul’da düzenlenen 1. PTT Kupası’nda, Galatasaray’ın ardından ikinci maçını, bir başka Sultanlar Lig’i ekibi Halkbank ile oynadı. Güçlü rakibi karşısında eksik oyuncularının da olması nedeniyle istediği oyunu sergileyemeyen Manisa BBSK, karşılaşmadan 3-0 yenilgiyle ayrıldı.
Daikin Park’ta oynanan özel turnuvanın ilk maçında Galatasaray’a 3-0 mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuvanın ikinci maçında Halkbank ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan’da izledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor, mücadelenin ilk setine istediği gibi başlayamazken, Halkbank üst üste bulduğu sayılarla farkı açtı. Yeşil-beyazlıların farkı kapatma çabaları sonuç vermeyince, maçın ilk setini Halkbank 25-12 önde tamamladı. İkinci sete, ilk sete oranla daha iyi başlayan yeşil-beyazlılar, ikinci teknik molaya kadar oyunu başa baş götürse de güçlü rakibinin son bölümde farkı yeniden açmasıyla birlikte bu seti de 25-15 kaybederek 2-0 geriye düştü. Tecrübeli oyunculardan kurulu Halkbank karşısında eksik oyuncularının da olması nedeniyle, oyunda dengeyi kuramayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü sette rakibine dirense de Halkbank bu seti de 25-20 kazanarak mücadeleden 3-0 galibiyetle ayrıldı.
Salon: Daikin Park
Hakemler: Emre Özkür, Selçuk Görmen
Manisa BBSK: Seda Bostancı, Gülem Altay, Pelin Beydüz (L), Katherina Bell, Deniz Şurgun (K), Gülcan Akyıldız, Duygu Ertaş, Pınar Motur, Yasemin Şahin
Halkbank: Salas Rosell Wılma, Ceyda Durukan, Seda Uslu (K), Derya Çayırgan (L), Pelin Ilgın, Eylül Akarçeşme (L), Ana Starcevic, Aslıhan Kılıç, Hande Naz Şimşek, Elif Su Yavuz, Ezgi Dokuzlar, Tutku Burcu Yüzgenç
Setler: 12-25, 15-25, 20-25

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel