Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

DGYD Başkanı Özen’den çarpıcı yeni yıl mesajı

İnsanların birbirini farklılıklarından dolayı ötekileştirmediği, kamplaşmanın olmadığı, hoşgörü, huzur ve saygının hakim olduğu yeni bir yıla girme özleminde olunduğunu kaydeden Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen, “Ümit ediyorum ki 2018 yılı ayrışmaların, kamplaşmaların son bulduğu barış ve kardeşliğin ise hakim olduğu bir yıl olur. Gerek içeride beslenen hain örgütler, gerekse bunları besleyen dış mihraklar, ülkemizi bölüp parçalamak niyetinde olanlara karşı ve terörle mücadelenin kararlı bir şekilde devam etmesinde Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Dünyada çok enteresan gelişmeler yaşanıyor ve bunları ibretle izliyoruz. Bu açıdan baktığımızda birbirimizle daha iyi kenetlenerek bunu dünyadaki bütün dost ve düşmanlarımıza göstermeliyiz. Elbette bunun yolu da birbirimizi daha iyi anlamaktan, hoşgörüden ve saygıdan geçiyor” dedi.

Türkiye üzerinde kirli oyunlar oynamak isteyen dış egemen emperyalist güçlere ve onların işbirlikçilerine hiçbir ayrıma tabi tutulmaksızın hukuk çerçevesinde en ağır cezanın verilmesinden yana olduklarını kaydeden Özen, “Ancak ülkemizin bakasını savunurken, bölünmez bütünlüğünden yana tavrını ve düşüncesini ortaya koyarken sadece farklı görüş ve düşüncelere sahip olmasından dolayı da hiçbir Aydın’ın Gazeteci, Sanatçı ve Akademisyenin de cezalandırılmamasından ve özgürlüklerine kavuşmasından da yanayız. Bu konuda yargı süreci devam eden ve hain terör örgütüne hiçbir şekilde kalemşörlük etmemiş Gazeteci ve Yazarların da serbest bırakıldığı, basının önündeki tüm engellerin kalktığı, düşüncelerin özgürce ifade edilebildiği, hukukun üstünlüğünün, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu, demokrasi ve laikliği aşındıran uygulamaların son verilmesi temennisiyle 2018’in öncelikle barış, huzur, sağlık, mutluluk ve tam demokrasi getirmesini diliyorum” ifadesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel