Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Kardeş belediyeler kültür ve sanat etkinliğinde buluşacak

İmzalanan protokol sonrasında “Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte hem Turgutlu’da hem de Karşıyaka’da çok güzel işler başaracağız." sözünü veren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, söz verildiği gibi birlikte Turgutlu ve Karşıyaka için var gücüyle çalıştıklarını belirterek her iki ilçede de sosyal ve kültürel etkinliklerin sayısını artırarak ilçelerin gelişimine katkı sağlayıp çok daha iyi yerlere geleceğini belirtti.
Turgutlu Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Siyah beyaz yazar ya da gri oyun’ isimli tek perde tiyatro oyunu 14 Mart Cumartesi günü saat 18.00’da Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde ücretsiz sahnelenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel