Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Küme evleri sakinleri asfalt bekliyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı İstasyonaltı Mahallesi’nde küme evleri bölgesi sakinleri uzun yıllardır toprak olan yollarının asfaltlanması için yetkililere çağrıda bulundu.

İstasyonaltı Mahallesi Kooperatif Sokak üzerinde bulunan ve küme evler olarak bilinen bölgede ikamet eden vatandaşlar, toprak yollarının asfaltlanmasını istiyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesine asfalt için taleplerini ilettiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını anlatan sokak sakinleri, toz ve topraktan dolayı evlerinde pencerelerini dahi açamayacak duruma geldiklerini söylediler. Küme evleri sakinleri adına konuşan Mehmet Saraç, "Yıllardır bu yolu yaptırmak için uğraşıyoruz ancak çözüm bulamadık. En sonunda basın yoluyla sesimizi duyurmak istedik. Bizler vergisini veren, memleketini seven insanlarız ancak benim vergimle bana bir asfalt yol yapılamıyor. Belediyede bulunduğumuz bölgenin imar alanında olmadığı söyleniyor. Burada 50’ye yakın hane yaşıyor. Yıllardır yaz aylarında pencere açamıyoruz. Biz sesimizi Turgutlu Belediyesine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün beye duyurmak istiyoruz. Biz kimseyi suçlamıyoruz, sadece yolumuz asfaltlansın tek istediğimiz bu. Kendi imkanlarımızla buraları sulamaya çalıyoruz ancak sonuç alamıyoruz. Tozun toprağın içinde yaşıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel