Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Jandarmadan sünnet olan şehit çocuklarına araç jesti

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde şehit Jandarma Uzm. Çavuş Şevket Kolonkaya’nın 2 oğlunun sünnet düğününde sünnet otomobili olarak jandarma aracı süslendi. Jandarmanın jesti hem çocukları hem de ailesini mutlu etti.

Şırnak ilinde 26.03.2016 tarihinde şehit olan J. Uzm. Çvş. Şevket Kolonkaya’nın oğulları Tunay Kolonkaya ve Güney Kolonkaya’nın sünnet merasim töreni yapıldı. Saruhanlı ilçesi Dilek Mahallesinde gerçekleştirilen sünnet merasimine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp ile Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de katıldı.

Vali Karadeniz, şehit ailesine sünnet merasiminin hayırlı olması temennilerini ileterek şehidin oğulları Tunay ve Güney’i de tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Jandarmanın gösterdiği hassasiyetin kendilerini duygulandırdığını belirten Kolonkaya ailesi kendilerini yalnız bırakmadıkları için katılımcılara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel