Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı ilk apantisit ameliyatı Yeni girişimcilere sertifikaları verildi Yakayı Ele Veren Sigara Hırsızları Tutuklandı

Down sendromlu öğrenciler sahaya indi, penaltı attı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde down sendromlu öğrenciler yeşil sahaya adım attı. Profesyonel futbolcularla futbol oynayan özel öğrenciler eğlenceli anlar yaşarken, penaltı atışlarını da gole çevirmesini bildi.

Turgutlu’da down sendromlu öğrenciler futbol sahasında profesyonel futbolcularla birlikte futbol oynadılar.

Turgutluspor ile Sivas Belediyespor arasında oynanacak 2. Lig karşılaşması öncesi iki takımın futbolcuları down sendromlu öğrencilerle Turgutlu Yedi Eylül stadyumunda bir araya geldi. Futbol oynayan özel öğrenciler eğlenceli anlar yaşarken penaltı atışlarını da gole çevirdi.

İstanbul Sivassporlular Derneği ile İzmir Down Sendromlular Derneği tarafından organize edilen etkinlikte down sendromlu öğrenciler profesyonel futbolcularla futbol oynadı. Turgutluspor Teknik Direktörü Nazım Gülay ile Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş down sendromlu öğrencilerle yakından ilgilendi.

İzmir Down Sendromlular Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu da her iki camiaya ve organizasyonu sağlayan katılımcılara teşekkür ederken, farkındalık oluşturmak için sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel