Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

 Yunusemre’den Amatör Sporculara Malzeme Desteği
Yunusemre Belediyesi, Belediyespor Kulübü aracılığı ile Yunusemre ilçesinde bulunan amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Yunusemre Belediyesi tarafından daha önce nakdi yardım yapıldığını, şimdi de malzeme yardımında bulunulduğunu belirterek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye kulüpler ve sporcular adına teşekkür ederek çiçek takdim etti. 
Yunusemre ilçesinde bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapan Yunusemre Belediyesi, Belediye Meclis Lokali’nde düzenlediği törenle malzemeleri amatör kulüplere teslim etti. Malzeme desteği kolilerinde; eşofman, yağmurluk, top ve tekmelik olduğu öğrenildi.
Yunusemre Belediyesi Meclis Lokali’nde gerçekleştirilen malzeme teslim törenine; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Ramis Şiyak, Mustafa Dandin, Yunusemre Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Arif Alkan ve amatör spor kulüpleri katıldı.

“YAPILAN DESTEKLER SPORA VERİLEN ÖNEMİ GÖSTERMEKTEDİR”
Malzeme teslim töreninde konuşan Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, “Yunusemre Belediyemiz yeni kurulmasına rağmen, kurulduğu ilk yıldan itibaren, amatör spor kulüplerine destek oldular. Bu destekleri artarak devam etmekte. Ancak istekler sonsuz, imkanlar kısıtlı. Bizler bunun da farkındayız. Bütçeler kısıtlı olmasına rağmen malzeme yardımından önce kulüplerimize nakdi yardımda bulundular. Bu destekler bizleri ve sporcularımızı mutlu ediyor. Semeresini de görüyoruz. Her geçen yıl gençlerimizin spora eğilimleri ve dolayısıyla sporcu sayımız artmaktadır. Yaklaşık 5 bin 600 lisanslı faal sporcumuz var. Başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere, bütün belediye meclis üyelerimize ve çalışanlarınıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Amatör Spor Kulüplerimize yapılan ayni ve nakdi yardımların yanı sıra sportif alanları ilçemize kazandırdığı için Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye, ayrıca bunun için de şahsım ve bütün sporcular adına teşekkür ediyorum” dedi.
Yunusemre Belediyesi olarak bütün Amatör Spor Kulüpleri’ne ellerinden geldiğince destek çıkmaya çalıştıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de, “Gençlerimize sporu sevdirerek, zamanlarını doğru yönde harcamalarını sağlamalıyız. Amacımız, çocuklarımızın hem zihnen, hem ruhen, hem de bedenen daha sağlıklı birer birey olmalarını sağlamak. Bunun için de elimizden geleni yapmak için gayret sarf ediyoruz. Çocuklarımızın sporu sevmeleri ve rahat spor yapabilmeleri için tesisleşmek, yeni yeni tesisler kazandırmak çok önemli... Bizler bunun da bilincindeyiz ve hem yeni tesisler yapıyoruz, hem de elimizdeki mevcut tesisler üzerinde yeni düzenlemeler yaparak, daha kullanışlı hale getiriyoruz” diye konuştu.

YAĞCILAR’A YENİ SPOR TESİSİ KAZANDIRILIYOR
Başkan Mehmet Çerçi, Spor Toto ile işbirliği yaparak, Yağcılar Mahallesine yapılacak olan spor tesisi ile ilgili de bilgi vererek, “Yağcılar’da yapılacak olan Spor Kompleksi’nin içerisinde hem halı saha, hem çim saha, hem de sporcuların rahatça kalabilecekleri dinlenme tesisleri, antrenman sahaları bulunacak. Ayrıca Yuntdağı bölgesinde bunun dışında hayata geçirmeyi düşündüğümüz yeni yeni projelerimiz var. Sadece spor alanında değil, Belediye olarak birçok alanda hizmet vermek zorundayız. Bizler bütün bu yoğunluğumuzun içerisinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hem vakit hem de bütçe ayırmak için çalışıyoruz. İmkanlarımız elverdiği takdirde bütün çalışmalarımızı geliştirerek devam ettireceğiz. Bunun yanı sıra bahçesi müsait olan ilçemiz sınırlarındaki 25 okulumuza da spor alanları kazandırarak, çocuklarımızı sokak aralarında top oynamaktan kurtarmış olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel