Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

YILMAZ KARACA GEBZE’DE 10 OCAK PROGRAMINA KATILDI

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği programa katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Oğuz’un da katıldığı programda konuşan Genel Başkan Yılmaz Karaca, eskiden büyük coşkuyla kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün artık buruk bir şekilde yaşandığını belirterek, bu günün artık Dayanışma günü olduğunu söyledi. Anadolu basının zor günler geçirdiğini kaydeden Genel Başkan Yılmaz Karaca, yeni çıkarılan basın yasası sonrası hazırlanan internet gazetelerine yönelik taslağı ise eleştirdi. Yeni yasanın internet sitelerine resmi ilan imkanı sağlandığını ancak 24 ay bekleme süresinin uzun, 8 personel istihdamının ise çok fazla olduğunu belirtti. Taslağın bu haliyle Anadolu’daki internet haber sitelerine katkı sağlamayacağını ifade eden Karaca, bir an evvel bu hataların düzeltilmesini istedi.

TGF Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz da günün anlamına yönelik konuşmalarının ardından gazeteciler müzik eşliğinde eğlendiler. Programın sonunda ise cemiyet üyelerine çeşitli hediyeler takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Gebze Şişecam Sosyal Tesisleri’ndeki programa Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinden gazete, televizyon, radyo ve internet gazetesi çalışanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel