Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Yersel, “Şehit ailelerini gözbebeğimiz gibi korumalı, kollamalıyız”
 18 Mart Şehitler günü nedeni ile düzenlenen çelenk sunma törenine katılan Yersel ardından Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti. “Kutsal bir vatan borcu olan askerlik görevini yerine getirmek için Peygamber Ocağına giden ve vatan savunması yolunda canını bir an düşünmeden ortaya atılarak hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin aileleri bizlere emanet edilmiş kutsallarımızdır. Onlar için ne yapılırsa yapılsın azdır. Benim düşüncem ve görüşümde kalkınmanın temeli olan vergisini en çok veren işadamına nazaran Şehit aileleri daha kutsal ve önemlidir. Çünkü vergiye ödenen para tekrar kazanılır ama kahraman çarpışarak şehit olan evladına ailesi ahrete göç ettikten sonra bir daha kavuşamaz. Ama onun şehitlik mertebesine yükselmesinden ömürleri boyunca gurur duyarlar. İşte bu gururu ne kelimeler ne de başka bir şey tarif edebilir” şeklinde konuştu.

 

“Kahraman ordumuz ulusal bütünlüğümüzün en önemli güvencesi ve göstergesidir” diyen Yersel sözlerine şöyle devam etti,  Bunların yanı sıra, insan olmanın, insana saygı duymanın, vicdan sahibi olmanın zaman ve yer koşuluna bağlı olmadığını, savaşın da savaşmanında bir gururu olduğunu Kahraman Türk ordusu tüm dünyaya göstermiştir. Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıldönümünde milletimizin bu onurlu gününde Şehit Yakınlarımızı ve Gazilerimizi ziyaret ederek onlarla birlikte olmak, sohbet etmek, varsa bir talepleri, sorunları bunu dinlemek istedik. Ümit Taydaş Başkanımız ve arkadaşları dik, onurlu ve örnek bir davranışla çalışmalarına devam ediyorlar. Bu nedenle ayrıca kendilerini kutluyorum” dedi.

 

Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş’ta bu önemli günde kendilerini ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel’e teşekkür ederek, “Aday Adaylığı ya da kısmet olursa Adaylık sürecinde bizleri nasıl düşünüyor ve yanımızda oluyorsanız aynı şekilde Milletvekili olmanız halinde den aynı örnek tutum ve davranışınızı göstermenizi bekliyor, başarılar diliyoruz” ifadesinde bulundu.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel