Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Yersel, “Bağımsızlık aşkının adıdır İstiklal Marşı”
 AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel, “Milletimiz için bir dönüm noktası olan Kurtuluş Savaşı’nın ardından yazılan ve İstiklalimizi simgeleyen Milli Marşımız olan İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. Yıldönümünü. İstiklal Marşımız, bir milletin bağımsızlık aşkının, azim ve fedakarlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin, imkansızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın mısralara dökülmüş ifadesidir. Aziz Milletimizin, kahramanlık ve eşsiz mücadele azmi vatan şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy veciz dizeleriyle tarihe not düşülmüş ve ölümsüzleşmiştir. İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 94. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel