Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Uluslararası Tiyatro Festivali'nde Manisa'da Var


Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 20. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde ‘Ölüm ve Kız’ isimli oyunuyla yer aldı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun geçtiğimiz Şubat ayında sahnelediği ve Manisalı tiyatro severlere heyecan dolu anlar yaşatan ‘Ölüm ve Kız’ adlı tiyatro oyunu 30 Kasım tarihinde düzenlenen 20. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’ne katıldı.
Şehir Tiyatrosu geçtiğimiz yıl sahnelediği ‘Ölüm ve Kız’ adlı oyununu 20. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali kapsamında Ankaralı tiyatro severler için sahneledi. Yurt içi ve yurt dışından 50 grubun katıldığı festivalde Ölüm ve Kız oyunu Ankaralı tiyatro severlerin büyük beğenisini kazandı.

KAPALI GİŞEYLE OYNANDI
Ankara 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyun işkence görmüş Paulina’nın gözünden yaşanan olayları anlatıyor. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz festivallere katılarak Manisa Şehir Tiyatrosunu sadece Manisa’da değil tüm Türkiye’de tanıtılmasını sağlamak istediklerini belirtti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün her zaman kendilerine destek verdiğini belirten Şengöz, “Daha önce de Adana’da sahne aldık ve çok beğenildi. Ankara’da da oyunumuz salon dolu oynadı. Bu tür festivallere katılarak, Manisa’nın hem kültürel yönden tanıtımını yapıyoruz hem de şehir tiyatromuzun tüm Türkiye’de bilinmesini sağlıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel