Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

 Turgutlu Bimeks'i Sevdi
Türkiye'nin en büyük teknoloji marketlerinden olan Bimeks, tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde de halk tarafından aranan teknoloji perakendecisi oldu. Özellik son dönemde yaptığı atılımla teknolojik market konusunda çıta atlayan Bimeks'in güler yüzlü hizmet anlayışı Turgutlu'da da hayat buldu. 
Turgutlu Pekdemir AVM'de 2013 yılından bu yana halka hizmet veren Bimeks firması özellikle son günlerdeki dikkat çeken ve beğenilen reklamlarının karşılığını ilçede gördü. Turgutlu halkı tarafından ilgi gören Bimeks, 30 bin çeşit ürünü ile Turgutlu ve bölgesinin 1 numaralı teknolojik tedarikçisi oldu. Elektronik, ev eşyası, teknolojik ürünler gibi bir çok dünya markasını Turgutlu ile buluşturan Bimeks yetkilileri kentin ilgisinden son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Bimeks Turgutlu Mağaza Yöneticisi Murat Can Penbe, "Açıldığımız günden buyana Turgutlu halkının Bimeks'e gösterdiği ilgiden ve güvenden oldukça memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Uzman personelimiz ve güler yüzlü hizmet anlayışımızdan Turgutlu halkının da memnun olduğunu düşünüyoruz. Bimeks'in genel politikası olan müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını Turgutlu Bimeks'te de halkımıza yansıtıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel