Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Şehzadeler'den Ücretsiz İnternet
 
Şehzadeler Belediyesi,  iki yeni projeye daha imza atarak, Tarzan Meydanı’na konulan kitap ve oyuncak kumbarası ve ücretsiz WİFİ noktaları açtı. 

Şehzadeler Belediyesi kitap ve oyuncak kumbarası ile ücretsiz WİFİ ve şarj istasyonunu hizmete sundu. Tarzan Meydanı’nda konulan kumbara ve istasyonun tanıtımına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Ali Özyiğit, Selman Keresteciler, Akif Özer, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Önal, Ahmet Songüler, Bilal Demir ve Ulus Kotluca ile vatandaşlar katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği projelerin tanıtımında konuşan Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni iki projemizi daha hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın ücretsiz kullanması için Tarzan Meydanı’nda kablosuz internet noktasını hizmete açıyoruz. Vatandaşlarımız burada 100 metrekarelik alanda sınırsız ve ücretsiz WİFİ hizmeti alabilecekler. Aynı zamanda telefonlarını da şarj edebilecekler. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız T.C. kimlik numaralarını sisteme tanıttıklarında bu hizmeti rahatlıkla kullanabilecekler. Çok fonksiyonlu olarak kurduğumuz sistem sayesinde vatandaşlarımız, hem telefonlarını ücretsiz şarj etme imkânına kavuşabilecekler hem de sınırsız internet kullanabilecekler. Bu hizmetimiz tüm halkımıza hayırlısı olsun. Yine Tarzan Meydanı’nda montajını yaptığımız kitap ve oyuncak kumbarasını da vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olduk. Vatandaşlarımız evlerinde okudukları kitapları ve çocuklarının kullanmadıkları oyuncakları bu kumbaramızda biriktirip, kitap ve oyuncakları okullarımıza ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza çocuklarımıza ulaştıracağız. Bu sayede Şehzadeler’de bir gönül köprüsü kurmuş olacağız. Bu vesile ile evlerde kullanılmayan kitaplar ve çocuklarımızın oynamadığı oyuncaklarda değerlendirilmiş olacak. Hizmetlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlısı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel