Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

 Şehzadelerden Lise Bahçesine Düzenleme
 
Şehzadeler Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gediz Anadolu Lisesi bahçesinde düzenleme çalışması başlattı. 

Şehzadeler Belediyesi eğitime her alanda verdiği desteği sürdürüyor. Gediz Anadolu Lisesi bahçesinde düzenleme çalışması yapan Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler, bahçede bulunan parke taşı ve karoları yeniliyor. Eğitime her alanda destek vermeye devam ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Gediz Anadolu Lisesinde hummalı bir çalışma başlattılar. Arkadaşlarımızın yaptığı çalışma neticesinde bahçe düzenlemesi ve su olukları yenilemesi yapıldı. Okulumuzun bahçesinde parke taşı ve karo taşı yenileme çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışma ile okulumuzun bahçesi daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Bu güne kadar ilçemizdeki tüm okullarımızda çalışmalarımız oldu. Bu günden sonra da eğitim alanlarında bu çalışmalarımız aynı şekilde devam edecektir. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel