Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği mani yer altı otoparkı manisa belediye başkan adayları

 Şehzade Mehmet Anaokulu’ndan Meyve Kebabı Şenliği
Özel Şehzade Mehmet Anaokulu öğrencileri Yerli Malı Haftası nedeniyle "Meyve Kebabı Şenliği’’ adı altında etkinlik düzenledi. 
Yerli Malı Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen şenlikte öğrenciler ve veliler çok eğlendi. Öğrencilere meyveyi sevdirmek ve meyve yeme alışkanlığı kazandırmak için düzenlenen şenlikte, her öğrenci önündeki tepside bulunan çeşitli meyvelerden alarak öğretmeninin verdiği yönergeyle çöp şişlere dizerek örüntü oluşturdu. Öğrenciler dizdikleri meyve kebaplarından annelerine de hediye ettiler. Özel Şehzade Mehmet Anaokulu yemekhanesinde düzenlenen şenlikte öğrenciler bireysel olarak bir işi yapmanın ve başarmanın mutluluğunu yaşadılar. Öğrenci velileri ise bu tür çocukları eğlendirici ve aynı zamanda eğitici-öğretici etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirterek, okul yönetim ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Öğrenci velileri bu etkinliği kendileri ve çocukları için unutulmaz bir anı olarak hayatları boyunca hatırlayacaklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel