Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Şehit Ve Gazilerimize Çok Şey Borçluyuz


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ve yönetimini makamında ağırladı. 

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti. Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği olarak Şehzadeler Belediyesinin Şehit aileleri ve Gazilere sürekli destek verdiğini ifade eden Dernek Başkanı Taydaş “Öncelikle bizleri makamında kabul eden değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldikleri günden itibaren Şehit aileleri ve Gazilerimize sürekli destek olmuşlardır, pozitif ayrımcılık görmüşlerdir. Bu noktada Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Manisa şubesi olarak kendisine teşekkür mahiyetinde bir ziyaret gerçekleştirdik. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde Ankara’da Manisa Milletvekillerimizi ziyaret edeceğiz bunun için değerli başkanımızdan ulaşım noktasında bir talebimiz oldu. Değerli başkanımız bizleri kırmadılar ve bize bir araç tahsis ettiler. Ben tekrardan tüm Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
“POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ”
Şehzadeler Belediyesi olarak Şehit Aileleri ve Gazilere pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Göreve geldiğimiz günden beri Şehit ailelerimize, gazilerimize bu güne kadar pozitif ayrımcılık yaptık. Yaptıklarımız şüphesiz ki yeterli değildir. İnşallah bundan sonra birlikte daha güzel etkinlikler yapacağız. Biz yöneticiler olarak Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Çünkü şehitlik en yüksek, en ali, en yüce makamdır. Bu gün bizler bu topraklarda rahatça yaşayabiliyorsak, bunu bu topraklar için bedel ödemiş olan Şehitlerimize ve siz gazilerimize borçluyuz. Şehzadeler Belediyesi olarak bunun bilinci içerisindeyiz. Güzel ve uyumlu bir yönetiminiz var. Başkan ve yönetimi ile uyumlu, birbirini seven ve her zaman organizasyonlarda bir arada olan, güzel etkinlikler yapan bir yönetiminiz var. Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Manisa’daki Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz sizin gibi güzel bir yönetime sahip oldukları için son derece şanslılar. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Değerli başkanımızın Ankara ziyareti için talep ettiği aracı da Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin emrine sunacağız. Şehit yakınlarımızın ve Gazilerimizin emrindeyiz, hizmetindeyiz. Bundan da en ufak bir tereddüt olmasın” dedi. Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş Başkan Çelik’ e Şehit Aileleri ve Gazilere verdiği desteklerden ötürü teşekkür belgesi takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel