Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

RUSYA'YA KIZDI, Bakın Ne Yaptı
Manisa'da mobilya üreticisi bir firma, Rusya'nın Türkiye'ye uyguladığı ambargoları protesto etmek amacıyla 2 milyon dolara yakın ihracatını keserek, ürünleri yurt içi piyasada yüzde 50 indirimle satışa sundu. 
Rusya'nın Türkiye'nin hava sahasını ihlal eden uçağının düşürülmesinin ardından Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi ve ekonomik kriz mobilya sektörüne de sıçradı. Mobilya üreticisi bir firma, Rusya'nın Türkiye'ye karşı uyguladığı ambargoları protesto etmek amacıyla 2 milyon dolara yakın ihracatını keserek, Manisa'da açtığı fabrika satış mağazasında yüzde 50 indirimle ürünleri satışa sundu. Mağaza girişine ise "Putin’e inat, Rusya’ya yapacağımız ihracatın hepsini geri çekiyoruz. Tüm ihraç mallarımızı Manisa halkına yarı fiyatına sunuyoruz" yazılı pankart asıldı. 
Fabrika satış mağazasının sahibi Mesut Aldemir, mağazalarında mobilya, halı gibi ev ürünleri sattıklarını belirterek, "Rusya’nın bize uyguladığı ambargoya inat biz de Rusya’ya yapacağımız bütün ihracatı geri çektik. Hepsini Manisa halkına yarı fiyatına 12 taksitle sunuyoruz. Bu şekilde bizde onlara ambargo koymuş olduk. Tüm ev ihtiyaçlarının hepsi satılacak. Mobilya eşyalarımız, yatak, battaniye, halı gibi ürünler yarı fiyatına satışa sunacağız. 2 milyon dolar üzerinde ihracatımız vardı. Ancak hepsini geri çektik. Ankara, Kayseri, İzmir, İnegöl fabrikalarındaki tüm ürünleri buraya getirdik. Piyasadaki mobilya sektöründeki ürünlerin hepsi bizde yüzde 50 indirimle satışa sunulacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel