Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Rus saldırılarında 141 kişi hayatını kaybetti
 Rus savaş uçakları özellikle Suriye’nin Türkiye sınır hattına saldırılarını hızlandırdı. Son bir hafta içerisinde yapılan saldırılarda 141 Suriyeli sivil hayatını kaybetti. Saldırılar havadan ve gemilerden atılan füzelerle gerçekleştiriliyor. Savaş uçakları ve savaş gemilerinden atılan bombalar Suriye’nin birçok kasaba ve köyüne isabet ediyor.

Son bir hafta içinde Rus gemilerinden atılan füzeler Türkiye sınırına yakın Suriye’nin Dana, Sarmada ve Dana köylerine isabet etti. Olaylarda 15 kişi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde İdlib'in Sarakib kentinde bir bombalı araç saldırısı meydana geldi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Rus uçakları İdlib'te bir ekmek dağıtım merkezini bombaladı 4 sivil hayatını kaybetti. Rus savaş uçakları İdlib'in kasabı’ya köyünde bulunan hastaneyi bombaladı. Saldırılarda 5 kişi hayatını kaybetti. Son olarak Rus uçaklarının İdlib vilayetindeki Kafr Harim, Eriha ve Cisr'eş Şuğur' saldırılarında 59 sivil hayatını kaybetti. Rus saldırısında da Eriha'da yaklaşık 40 kişi hayatını kaybetti.

Bugün Etarib ilçesine ve Daratezza köyüne yapılan hava saldırısında 15 kişi öldü. Son bir hafta içerisinde yapılan saldırılarda 141 kişi hayatını kaybederken aralarında kadın, yaşlı ve çocukların olduğu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar çevrede bulunan Sahra hastanelerinde tedavi altına alınıyor. Rus savaş uçakları da sınır ötesindeki saldırıları devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel