Öne Çıkanlar Kula Devlet Hastanesi izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem enflasyon açıklaması

Özkan,
 AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Mehmet Ali Özkan 28 Şubat post modern darbesinin 18’inci yıldönümünü nedeniyle yaptığı açıklamada, 28 Şubat’ın Türk Siyaset tarihinin kara bir lekesi olduğunu dile getirdi. Özkan, “Bugün siyaset, medya, sendikalar, batının uşağı olmuş iş adamlar, vesayet sisteminin iş birlikçileri ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen dış mihrakları, güçlü bir Türkiye istemeyen sömürgeci batılı zihinlerin eseri olan 28 Şubat Post modern darbesinin 18. Yıldönümü. 28 Şubat zihniyeti halkımızın oylarıyla iktidar olmuş, TBMM’den güvenoyunu almış bir iktidarı irtica bahanesiyle alaşağı eden bir zihniyettir. 28 Şubat zihniyeti , ülkemizdeki batılı zihinlerin başörtülü insanlara anormal olarak bakması, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in başını örten bacılarımıza ‘Suudi Arabistan’a gitsinler’ göndermesindeki zihniyettir. 28 Şubatı başımıza bela edenler Türk siyasi tarihinde o dönemi yaşamış insanlar tarafından asla affedilmeyecek Türk siyasi tarihinin kara lekesidir.” dedi.

28 Şubat’ta Türkiye ekonomisinin 75 milyar dolar zarar uğratıldığını kaydedenÖzkan şunları söyledi:

“İmam hatip liselerinin orta kısımlarının kapatılması, milyonlarca insanın irtica adı altında fişlenmesi, memuriyetten atılması sadece başörtülü oldukları için eğitim hakları elinden alınan üniversiteli kardeşlerimiz, millete hizmet adına açılmış, faaliyet gösteren birçok vakıf ve derneklerin kapatılması 28 Şubat post modern darbesinin ürünleridir. 3 Kasım 2002’de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığından kurulan AK Parti geride kalan 13 yıllık iktidarında darbecileri, vesayetçileri, sömürgeci batılı zihniyetleri sandığa ve tarihe gömdü. Milli görüşe karşı birlikte çalışalım diyen zihniyetleri 12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 darbelerine özgü yapan paralel çetenin lideri Gülen; bütün dindar grupların, cemaatlerin üzerinden silindir gibi geçen 28 Şubat sürecinden güçlenerek çıkan darbe-fetva emri olan ‘Aasker yanlış yapsa da MGK kararıyla sevap almıştır.’ diyen zihniyetleri de, bin yıl sürecek denilen 28 Şubat post modern darbecilerini de milletimizin engin ferasetiyle tarih asla affetmeyecektir. Onların bir hesabı varsa Allah’ında bir hesabı vardır, göklerden gelen bir karar vardır. 28 Şubatı yaşayıp zulüm görenler bugün milletin engin ferasetiyle iktidara getirdiği AK Parti sayesinde huzura, güvene ve özgürlüğe kavuşmuştur. Rabbim bu milleti bir daha böyle karanlık günler yaşatmasın.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel