Öne Çıkanlar izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Özdağ; “İlk yerli elektrikli Otomobil 2018’de
 Özdağ, “Türkiye'nin her geçen gün daha da büyüyüp güçlendiğini belirten Özdağ, "Eskiden 10 bin ton üzüm satıyorduk bir helikopter alıyorduk. Şimdi kendi imkanlarımızla kendi helikopterimizi kendimiz üretiyoruz. Altay tanklarımızı kendimiz ürettik. 2023 yılında da inşallah kendi imalatımız olan uçağımız da semalarda uçmaya başlayacaktır. 2018 yılında kendi arabamızı yapıyoruz. Bu otomobilimiz TÜBİTAK tarafından yapılacak. Bu otomobilin yapımı için 15 farklı Üniversiteden 30’dan fazla akademisyen çalışmalara devam ediyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Yuntdağlı vatandaşlarla Manisa Öğretmenevinde bir araya geldi. Buluşmada açılış konuşmasını yapan Yundağlılar Derneği Başkanı Mustafa Uyumaz Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın hemşeri dernekleri başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek kahvaltılı toplantı düzenlediğini kaydetti. Uyumaz, “Bugün de Sayın Milletvekilimiz Yuntdağlılar Derneğini ve sevgili Yuntdağlı hemşerilerimizle bu çerçevede bir araya geldi. Kendisi zaten Manisa Milletvekilimiz bir kez daha aday adaylığını açıkladığı için bu süreçte kendisine tekrar başarılar diliyoruz” dedi.

BAŞARININ FORMÜLÜ; ÇALIŞMAK VE İMAN SAHİBİ OLMAK

İktidar Partisinin bir Milletvekili olarak 42 kez TBMM’de konuşmada bulunduğunu kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Muhalefet Milletvekilleri için soru önergesi vermek, Mecliste konuşmak kolaydır ama 326 Milletvekili olan bir partiden Milletvekili olarak 326 kez konuşmak yapmak üzere Meclis kürsüsüne çıkmak kolay değildir. Meclisteki çalışmalarım içerisinde 4 ayrı komisyonda görev yapmakla beraber Ankara’da ki görevlendirmelerimiz dışında her fırsat buluşumda Manisa’ya geliyorum. Bunun yanı sıra Partimizin Denizli İl Koordinatörlüğü görevine devam ediyorum. Koordinatörlüğüm sürecinde Denizli’de 20 ilçenin 16’sını Büyükşehir Belediyesi de dahil olmak üzere yerel seçimlerde almayı başardık. Yani bir işi aşkla, şevkle, dosdoğru ve imanla yaparsanız o işte başarılı olursunuz. Manisa’da büro açarak danışmanım aracılığıyla siyasi parti ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye çalıştım. 4 yıllık Milletvekilliğim boyunca da 2 Bin kişinin işe girmesine vesile oldum. 7 Bin kişinin de işini yaptım. Ben AK Parti’den seçildim ama herkes şunu bilsin ki ben Manisa’nın, Manisalıların Milletvekiliyim” dedi.

GÖRÜŞÜNE DEĞİL İNSAN OLDUĞUNA BAKARIM

Teröre ve terör yanlısı örgütlenmelere, partilere karşı olduğunu ancak herkesin demokratik çerçevede silaha sarılmadan hakkını savunabileceğini kaydeden Özdağ, “Türkiye’de ki 77 milyon insanımızı ben kardeşim olarak görüyorum ama PKK’ya karşıyım. Buna rağmen PKK’lı bir kişi de mağdur ve mazlum duruma düşerse ona da yardımcı olurum. CHP’lilere de, MHP’lilere de yardımcı oldum. Çünkü ben kim diye değerlendirmiyorum, insan olarak Yaradan’ın bir kulu olarak değerlendiriyorum. Samimi olarak söylüyorum 4 yıllık Milletvekilliğim boyunca hiç tatil yapmadım. Biz iktidara gelmeden önce kirli sermayedarlar vardı, kirli medya patronları vardı. Bu ülkede Adnan Menderes ve arkadaşlarını astılar. Özal zehirlenerek öldü. Şimdi de Recep Tayyip Erdoğan’ın ve arkadaşlarının kurduğu AK Partide darbecilerle uğraşıyoruz. Çeşitli bahaneler ortaya sürerek Türkiye’yi talan etmek istediler. Ben her zaman Milletvekilliği erkekçe, yiğitçe, dürüstçe yapacağımı belirttim ve öyle de yaptım” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ GELECEK

Türkiye'nin her geçen gün daha da büyüyüp güçlendiğini belirten Özdağ, "Eskiden 10 bin ton üzüm satıyorduk bir helikopter alıyorduk. Şimdi kendi imkanlarımızla kendi helikopterimizi kendimiz üretiyoruz. Altay tanklarımızı kendimiz ürettik. 2023 yılında da inşallah kendi imalatımız olan uçağımız da semalarda uçmaya başlayacaktır. 2018 yılında kendi arabamızı yapıyoruz. Cep telefonlarına 20 yılda 40 milyar dolar verdik. Artık kendi telefonlarımızı kendimiz üretiyoruz. Yerli malı kullanalım ki, Türkiye'nin büyümesine bizlerde katkı sağlayalım. Vestel'in sahibi Sayın Nazif Zorlu'ya teşekkür ediyoruz yaptığı başarılı çalışmalar için. Bütün dünyaya televizyonu, buzdolabını biz satıyoruz. Bütün bunlar bizim güçlendiğimizin en güzel örneğidir” diye konuştu.

YERLİ ENERJİ ÇOK ÖNEMLİ

Dünya’nın yatırım yapılabilir en uygun yerlerinden biri seçilen Manisa OSB’de toplam 5 bölgenin mevcut olduğunu 6. Bölgenin de çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Özdağ, “Yan sanayilerle birlikte sadece Manisa OSB’de 64 bin kişi çalışıyor. Turgutlu, Salihli ve Soma’da ki OSB’lere ise her geçen gün büyük ilgi artışı var. Toplam 50 bin kişi de buralarda çalışacak.  Şimdi Kolin Grubu Gördes’e termik santral kuracak. 510 megabayt gücünde elektrik üretecek. Bu elektrik çok önemli. Ve ardından burada 1000 kişi çalışacak. Tamamen bittikten sonra yaklaşık 2 bin kişi iş sahibi olmuş olacak. Yılda 250 milyon dolarlık doğalgazı daha az alacağız. Biliyorsunuz Türkiye’nin en sıcak suyu Alaşehir’de çıktı. Orada da jeotermik enerji üretilecek. 287 derece sıcaklıktaki bu kaynak yıllardır toprağın altında duruyordu. Biz iktidara geldiğimiz andan itibaren yerel kaynaklarımıza aşırı önem verdik. Kendi kaynaklarımızı kendimiz sağlamaya başladık” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel