Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Özdağ: Hocalı katliamı kanayan bir yaradır
AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesindeki Hocalı Katliamının 23. yılı sebebiyle yaptığı basın açıklaması şu şekilde; 26 Şubat 1992 tarihinde Hocalı ‘da katliama uğrayan 600’ün üzerindeki Azeri kardeşimizi rahmetle anıyorum. Hocalı’ da katledilen kardeşlerimiz Müslüman Türk oldukları için böyle bir olayla karşı karşıya kaldılar. Hocalı’ da yaşananlar bir insanlık ayıbıdır. Bu ciddi bir dram ve trajedidir. Hocalı’da katliam yapan işte bu Hınçak ve Taşnak zihniyete sahip yöneticiler hala Ermenistan'ı yönetmeye devam ediyorlar. Bu katliamı yapanlar ve Ermenistan’ı yönetenler bu yaptıkları katliamı unutturmak istiyorlar. Bunu yaparken de özellikle 195 olaylarını gündeme getiriyorlar. Hem asılsız ve sözde Ermeni Soykırımı iddialarını tekrarlıyorlar, hem de Hocalı’yı unutturmak istiyorlar. Ama biz ne Hocalı’ da yaşananları unutacağız, ne de Ermenilerin 1915 olayları için kopardıkları gürültüye pabuç bırakacağız. Ermeniler Hocalıda kime zulmetmişlerse, kimin kanını akıtmışlarsa bu kişilerin aileleri başta olmak üzere tüm Hocalılardan özür dilemelidirler. Bu konuda Azerbaycan üzerine düşen görevi hassasiyetle yapıyor ve yapmaya devam edecektir. Türk dünyasının da bu konuya daha duyarlı olması gerekmektedir. Hocalı Katliamının 23. Yılında bu katliamda hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, Azerbaycan halkına ve ailelerine başsağlığı diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel